مقالات

چراغ ریلی چیست؟

چراغ ریلی در بازار روشنایی تنوع بسیار زیادی دارد. ما در این قسمت به مزیت‌های چراغ ریلی ال‌ای‌دی مانند مصرف کم و راندمان بالا اشاره می­‌کنیم. چراغ‌های ریلی ال ای دی موجود در بازار از نظر شکل ظاهری، توان مصرفی، نحوه نصب و شاخصه­‌های کیفی نوری به دسته­‌های گوناگون تقسیم می­شوند. به عنوان مثال چراغ ریلی ال‌ای‌دی تک فاز برای استفاده در ریل تک‌فاز و چراغ ریلی ۳ فاز برای استفاد در ریل سه فاز کاربرد دارند. در ریل ۳ فاز شما می­توانید در یک ریل، برخی از چراغ‌های ریلی را خاموش و برخی دیگر را روشن کنید. معمولا با کیفیت‌­ترین چراغ­ ریلی، چراغ ریلی COB است. COB در واقع مربوط به چیپ بوده و به معنی فناوری قرارگیری چیپ روی برد (Chip On Board) است. چراغ­ ریلی COB نسبت به انواع چراغ‌های ریلی سنتی، کیفیت نور بهتر و جلوه زیباتری دارد.علاوه بر این انواع چراغ ریلی ۶۰ وات، چراغ ریلی ۳۵ وات، چراغ ریلی ۲۵ وات و همچنین چراغ ریلی ۱۵ وات، از دسته بندی­‌های چراغ‌های ریلی بر اساس توان مصرفی است. هرکدام از این چراغ‌ها بسته به ارتفاع، فضای مدنظر برای تابش نور و تعداد مورد نیاز، در مکان خاصی استفاده می­شوند. به عنوان مثال چراغ ریلی ۶۰ وات برای روشنایی فضاهایی با ارتفاع بیشتر از ۳ متر و یا روشنایی فضاهایی که به نور بیشتری برای جلب توجه نیاز دارند، نظیر ویترین فروشگاه استفاده می‌­شود.

خرید چراغ ریلی

چراغ‌ ریلی LED یکی از روشهای نورپردازی مدرن و جذاب در فضاهای مختلف می باشد. از این چراغها معمولا در فروشگاهها، دفاتر اداری و بعضا محیط خانه استفاده می شود. چراغ ریلی هم به صورت چراغ دیواری و هم به صورت چراغ سقفی تولید و در بازار عرضه می شود. معمولا برای نورپردازی در این شیوه، این چراغ‌­ها بر روی یک یا چند ریل نصب می شوند. و علاوه بر حرکت در داخل ریل، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه و انتشار نور نقطه ای را دارند. به راحتی توسط این چراغ‌­ها می توان هر فضایی را روشن و نور را به نقطه مورد نظر تاباند.

 

چراغ ریلی یکی از مدرن‌ترین روش‌های نورپردازی و تامین نور در ساختمان است که منابع نور روی ریل در یک مسیر و به صورت پیوسته کنار هم قرار می‌گیرند. یکی از ویژگی‌های این نوع سیستم تامین روشنایی، قابلیت جابجایی جهت تابش نور است و این انعطاف‌پذیری باعث جذابیت بصری و همچنین تنوع ایجاد نورپردازی مستقیم و غیر مستقیم در محیط مورد نظر مانند نورپردازی راه پله ها و راهرو ها نیز خواهد شد.

ریل‌های این سیستم روشنایی قابلیت نصب روی زمین، دیوار، سقف و سایر سطوح را دارند. بنابراین شما در هنگام طراحی دکوراسیون و نورپردازی محیط مورد نظر می‌توانید نور را از زوایای مختلف بتابانید. بر این اساس برای انتخاب مناسب‌ترین حالت چراغ ریلی باید به پارامترهای مختلفی مانند نوع فضا، مساحت مورد نظر، محل نورپردازی، رنگ نور و غیره توجه کنید.

نکته ای که باید توجه کرد این است که چراغ ریلی سقفی به علت انعطافی که دارد در بیشتر محیط ها از جمله در نورپردازی آرایشگاه ، نورپردازی آشپزخانه و … کاربرد دارند پس باید قبل از هر چیزی در نظر بگیرید که در چه محیطی قرار است از آن استفاده کنیم.

بهترین برند چراغ ریلی COB

این چراغها در بازار روشنایی تنوع زیادی دارند. اما بهترین نوع آن چراغ ریلی COB است. COB در واقع به معنی فناوری قرارگیری چیپ روی برد (Chip On Board) است. چراغ­ COB نسبت به انواع چراغ‌های دیگر از کیفیت نور بهتر و جلوه زیباتری برخوردار است. نور متساعد شده از این نوع چراغها بصورت نقطه‌ای و متمرکز بر روی شیء یا محل مورد نیاز برای نورپردازی است.

چراغ‌های ریلی بر اساس توان مصرفی

از منظر توان مصرفی این چراغها دارای توان: ۶۰ وات، ۳۵ وات، ۲۵ وات و همچنین ۱۵ وات می باشند. هرکدام از این توانها بسته به ارتفاع، فضای مورد استفاده برای تابش نور و تعداد مورد نیاز، در مکان خاصی نصب می ­شوند. به عنوان مثال از چراغهای ۶۰ وات برای روشنایی فضاهایی با ارتفاع بیشتر از ۳ متر و یا روشنایی فضاهایی که به نور بیشتری برای جلب توجه نیاز دارند، نظیر ویترین فروشگاهها استفاده می‌­شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *